Taxi Rotterdam

Heb je een taxi nodig? Of het nu gaat om een zakelijke gelegenheid, een ritje naar het ziekenhuis of voor een privé aangelegenheid, om bijvoorbeeld je vliegvakantie chill te beginnen, onze taxichauffeurs staan voor je klaar. Ook vervoeren wij grotere groepen. Taxi Rotterdam zorgt ervoor dat je veilig van A naar B komt.

 

Ervaren taxichauffeurs

Al onze taxichauffeurs hebben meerdere jaren ervaring en wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Jouw persoonlijke wensen vinden wij erg belangrijk en het is uiteraard logisch dat veiligheid voorop staat. Onze taxichauffeurs worden door de jaren heen extra bijgeschoold zodat onze service en klantvriendelijkheid gewaarborgd blijft.

Onze taxichauffeurs zijn te allen tijde klantvriendelijk, ze zorgen voor een veilige rit en betrouwbaarheid en kwaliteit vinden we erg belangrijk. Onze taxichauffeurs bezitten daarnaast alle vereiste documenten die nodig zijn om taxi te mogen rijden, ze zijn altijd netjes gekleed en hebben een goede stratenkennis.

 

Wat voor vervoer is mogelijk?

Taxi Rotterdam verzorgt privé vervoer (denk aan ziekenhuis bezoeken en Schiphol vervoer), maar ook zakelijk vervoer. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van een congres. Het is mogelijk om bij Taxi Rotterdam om op rekening te rijden, dit maakt het stukken makkelijker wanneer jouw medewerkers regelmatig gebruik maken van een taxi. Op deze manier hoeven ze nooit af te rekenen en zorgen wij ervoor dat ze op tijd op de plaats van bestemming komen.

 

Vervoer naar de luchthaven

Ook als je een zakelijke reis of privé reis hebt gepland met het vliegtuig, kun je gebruik maken van onze taxi’s. Op deze manier zorg je ervoor dat je geen stress ervaart tijdens het reizen en weet je daarnaast zeker dat je op tijd arriveert op het vliegveld. Je hoeft geen rekening te houden met parkeren op de luchthaven en je kunt op deze manier jouw reis beginnen zonder je ook maar ergens zorgen over te maken. Onze taxichauffeurs zorgen ervoor dat je op tijd op de luchthaven arriveert en staan weer voor je klaar zodra je geland bent.

 

Wij hanteren betaalbare tarieven

Taxi Rotterdam zorgt er niet alleen voor dat jouw rit veilig en plezierig verloopt, we doen dit ook nog tegen een zeer scherpe prijs. Je betaalt dus nooit teveel voor een taxirit.

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, of boek nu direct een taxirit.