Jazeker, het autopoetsbedrijf is er nog steeds. En hoe. Als nergens anders voelt je auto weer als nieuw aan – en ziet hij er als nieuw uit- na een bezoek aan het autopoetsbedrijf. Zo’n bezoek is iets anders dan zelf auto wassen – met de slappe straal van de tuinslang- maar betekent échte auto cleaning en autoreiniging.

Schoonheidsbehandeling voor de auto

Elke auto glimt weer na een bezoek aan de autopoetser en bovendien ruikt het er binnen weer fris. Alsof er nooit in de auto gerookt is en alsof er nooit iets in de auto gebeurd is. Een bezoek aan het autopoetsbedrijf is een schoonheidsbehandeling voor de vierwieler. En jij als eigenaar bepaalt hoever de behandeling gaat, want bij de poetser maak je een keuze uit verschillende pakketten die aangeboden worden en van jouw stinkende doffe auto weer een frisse glimmende wagen maken.

Voor zowel de binnenkant als de buitenkant

Het moderne autopoetsbedrijf kan alleen de binnenkant van de auto schoonmaken of je kiest voor het reinigen van alleen de buitenkant, uiteraard altijd op professionele wijze en vele malen beter dan dat ij zelf met je tuinslang doet. Uiteraard kun je ook het interieur en de buitenkant laten doen en kun je er zelfs voor kiezen de autolampen te laten polijsten of kies je voor het aanbrengen van beschermende lakverzegeling.

Ook leaserijders vertrouwen op de autopoetser

Omdat iedereen het steeds drukker heeft en zelfs de wekelijkse wasbeurt op zaterdag er vaak bij in schiet, krijgen bedrijven in auto cleaning en autoreiniging het steeds drukker, zoals ook de leaserijders zich vlak voor het verstrijken van de termijn massaal bij de poetser melden, die zich vervolgens maar moet zien te redden met de zwijnenstal. Ook mensen die hun auto willen verkopen en bang zijn dat de sterke rooklucht in de auto de prijs drastisch naar beneden zal brengen., want de autopoetser kan zelfs deze penetrante geur laten verdwijnen als de bekende sneeuw voor de zon. Poetsbedrijven werken tegenwoordig milieuvriendelijk en de mensen die zich met je auto bezighouden, zijn goed opgeleide mensen. Autopoetsen is namelijk niet zomaar iets, het is een vak. De goede autopoetser is uiteraard verzekerd voor als er toch iets misgaat en de meeste bedrijven die autowassen, reinigen ook het interieur van de auto aanpakken, hebben een leenauto beschikbaar als blijkt dat de werkzaamheden wel even zullen gaan duren en je beslist een auto nodig bent.

Voor een complete poetsbeurt

Bij de autopoetser ben je aan het goede adres voor een complete poetsbeurt, voor het interieur en exterieur reinigen en ook voor spotrepair. Je kunt er ook je koplampenlaten polijsten en glascoating aan laten brengen. Als je de auto écht weer schoon wilt hebben, dan breng je de vierwieler naar het autopoetsbedrijf. Overigens worden deze bedrijven ook veel ingezet door autodealers en wist e dat ook nieuwe auto’s voor ze aan de eerste berijder geleverd worden eerst naar het poetsbedrijf gaan? Nee, over het autocleaningbedrijf hoeft niemand zich zorgen te maken.