Heb jij al een tijdje een auto, maar raak je uitgekeken op jouw auto? Dat is natuurlijk niet wat je wilt. Om deze reden wordt er vaak gekeken naar een nieuwe auto terwijl je huidige auto goed is. Een nieuwe kleur volstaat al vaak om een auto aan te passen, maar het is vaak te duur. Door introductie van auto wrapping kun je alsnog een nieuwe auto hebben tegen een toegankelijke prijs. Het is dus aan te raden je auto te wrappen, maar wat is het nou precies?

Wat is wrappen nou precies?

Als je ervoor kiest om je auto een andere kleur te laten maken, moest je vroeger de auto laten wrappen. Dit is natuurlijk niet wat je wilde, want hiermee gingen enorme kosten gepaard. Door de opkomst van nieuwe technologische ontwikkelingen is het nu mogelijk om een auto te wrappen. Tijdens het wrappen wordt er een folie op de auto gelegd. Deze folie trekt op de auto waardoor je auto een nieuwe kleur krijgt. Deze folie kan goed tegen water en hagel waardoor je in principe hetzelfde effect hebt als verven. Het voordeel is dat de kosten aanzienlijk lager zijn dat het verven van de auto. Daarnaast heeft het als voordeel dat de auto in elke gewenste kleur gemaakt kan worden. Zo is het zelfs mogelijk om kleuren te combineren. Ben jij benieuwd naar resultaten? Surf dan snel op het internet. Op het internet vind je namelijk diverse voordelen met kleuren. Je kunt hier dus ook inspiratie opdoen voor jouw auto

 

Kan ik mijn auto zelf wrappen?

Het is mogelijk om jouw auto zelf te wrappen, maar dit is niet aan te raden. Het is namelijk iets wat professioneel moet gebeuren. Mocht je het niet goed doen, dan bestaat er een kans dat er bubbels in de folie zitten. Hierdoor merk je meteen dat het een folie is en dit wil je ten aller tijden voorkomen. Het is daarom aan te raden om het uit te besteden. De installatie van de folie duurt meestal een halve dag en de kosten vallen ook mee. Hierdoor weet je zeker dat de folie goed geplakt wordt en kun jij heerlijk genieten van de nieuwe kleur. Hierdoor heb je toch nog een nieuwe auto, terwijl de rest hetzelfde is! Op het internet zijn diverse aanbieders. Het advies is dan ook om de betreffende aanbieders te vergelijken om tot een zo optimaal resultaat te komen.

Lees meer over ons en glascoating….