Auto’s zijn eigenlijk altijd al mijn hobby geweest. Mijn kennis op het gebied van auto’s is ook enorm. Ik ken vrijwel elke auto en hier ben ik dan ook super trots op. Echter was er een jaar geleden ook iets waar ik minder van op de hoogte was en dat was auto coating. Toen een vriend mij vertelde over auto coating leek het mij eigenlijk te mooi om waar te zijn. Ik heb die dagen erna zelf dan ook wat onderzoek gedaan, het verhaal van mijn vriend bleek te kloppen. Ikzelf heb een erg mooie Mercedes en daar ben ik dan ook erg trots op. Toen ik erachter kwam dat auto coating ervoor kon zorgen dat mijn Mercedes langer goed zou blijven twijfelde ik dan ook geen moment. Ik wou ook auto coating en ben toen direct gaan zoeken naar garages waar ze zit deden.

Auto coating

Verschillende soorten auto coating

Toen ik mijn zoektocht naar een geschikte autogarage begon kwam ik erachter dat er veel soorten auto coating werden aangeboden. Ik heb dan ook wat onderzoek gedaan naar de voor- en nadelen van elke soort. Uiteindelijk wist ik de beste auto coating uitkiezen en ben dan ook hier naar op zoek gegaan. Deze vorm van auto coating was wel wat duurder dan de andere, maar op mijn Mercedes hoefde ik niet perse geld te besparen. Na even gezocht te hebben kwam ik uiteindelijk uit bij een garage die de gewenste auto coating kon leveren. Ik heb hier toen een afspraak ingepland en ben er samen met een vriend heen gereden. Mijn vriend reed in een andere auto achter me aan, dit omdat mijn Mercedes een aantal dagen bij het auto coating bedrijf zou blijven staan. Ongeveer vier dagen later werd ik door het desbetreffende bedrijf gebeld, de persoon aan de lijn vertelde mij dat de auto klaar was. Toen ik dit hoorde kon ik dan ook niet wachten om naar mijn auto toe te gaan. Ik heb mijn kameraad opgebeld en we zijn diezelfde dag nog naar de garage toe gegaan.

Het resultaat van auto coating

Toen ik aankwam zag ik mijn prachtige Mercedes al buiten staan. De auto coating zag er echt super gaaf uit. Bij het ophalen van mijn auto vertelden ze me dan ook nog een aantal belangrijke dingen. Hierna heb ik afgerekend en ben ik met mijn prachtige auto naar huis gereden. Toen ik thuis de auto aan mijn vrouw liet zien, stond ook zij versteld van wat ze zag.